Zelený čtvrtek 24.3.2016

IMG_20160320_143737

 

Špenátová polévka s kysanou smetanou 45,-

Cibule, mrkev, celer, petržel,špenát, česnek, kysaná smetana. Medvědí česnek.

(bezlepková, vegetariánská)

 

 

Pomalu pečená jehněčí kýta

se špenátem

a vařeným bramborem 178,-

Jehněčí kýta, mrkev, celer, petržel, bylinky, špenát, baby špenát, smetana, medvědí česnek, brambor, hladkolistá petržel.

(bezlepkové)

 

 

Špenát s bio vejcem

a vařeným bramborem 102,-

Zeleninový vývar (mrkev, celer, petržel), cibule, bylinky, špenát, baby špenát, smetana, medvědí česnek, bio vejce, brambor, hladkolistá petržel .

(bezlepkové, vegetariánské)

 

 

Velikonoční hlavička

s česnekovým dresingem

a vařeným bramborem 108,-

Housky, špenát, medvědí česnek, houby vejce, mléko, bylinky, česnek, majonéza, kysaná smetana, cibule,vařený brambor, hladkolistá petržel.

(vegetariánské)

 

Postní jídlo – šneci po burgunsku

s čerstvou bagetkou 170,-

5 hodin předvařované šnečí maso v zeleninovém vývaru, podávané v ulitě s bylinkovým máslem perfektně vyladěným česnekem a petrželkou. (mrkev, celer, petržel, cibule, máslo, česnek, hladkolistá petrželka a čerstvá bagetka).

 

 

 

Jehněčí burger s francouzskou aioli omáčkou a opraženou cibulí 148,-

Mleté jehněčí maso, rozmarýn, baby špenát, cibule, česnek, majonéza, kysaná smetana, cibule, naše domácí houska (mouka, mléko), malý salátek, pár opečených brambor.

 

 

Salát s fenyklem, hruškou, gorgonzollou

a medovou zálivkou 94,-

Fenykl, hruška, rukola, gorgonzolla, salátové listy, limetová šťáva, med, slunečnicový olej.

(bezlepkový, vegetariánský)

 

 

 

Domácí sladkosti:

 

Jablečný štrúdl 35,-

 

Přílohy:

Vařené brambory 25,-

Šťouchané brambory 30,-

Opékané brambory 35,-

Arabský chleba 2 ks 25,-Košík pečiva 10,-

 

 

Za poloviční porce účtujeme 2/3 ceny. Informace o alergenech obsažených

v pokrmech jsou k dispozici na dotaz

u obsluhy.

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.