Víkendové menu 24.9.2016

losos s holan
Jogurtová polévka s treskou, bylinkami a zeleninou 45,-
treska obecná lov, jogurt, kopr, paprika, rajčata, česnek, mrkev, celer, petržel,
(bezlepkové)
Kuře po provensálsku
s jasmínovou rýží 125,-
kuřecí stehno, česnek, celer, cibule, červené víno , mrkem, provensálské bylinky
(bezlepkové)
Losos na grilu
s grepovou holandskou omáčkou vařeným bramborem
a salátkem 153,-
losos – chov, žloutky, máslo, grep
(bezlepkové)
Treska zapečená s lečem
a pečivem 115,-
treska obecná – lov, paprika, rajčata, cukety, lilek, cibule, česnek, petržel,
(bezlepkové)
Lečo
se zapečeným vejcem 88,-
paprika, rajčata, cukety, lilek, cibule, česnek, petržel,
(bezlepkové- vegetarianské )
Burger s omáčkou z špeku Mangalice a šlehačky 175,-
Mleté bio hovězí, bíla slanina z maďarského prasete, šlehačka, hovězí vývar, rucola, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.
Salát s rukolou, hruškou, dýní, ořechy a gorgonzolovou zálivkou 115,-
pečená dýně hokaido, zelená hruška, vlašské ořechy na salátovém lužku
(vegeterianské-bezlepkové)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.