Víkendové menu 21-22. 9. 2013

IMG_3173Dyňový krém s kysanou smetanou dýňovými semínky a dýňovým olejem
(vegetariánské-bezlepkové)  35,-
Vepřová líčka
Pomalu pečená líčka s cibulí, pepř, kmín (bezlepkové)84,-
Bramborová kaše                          25,
Bramborová kaše s dýní hokaido 35,
Bramborová kaše se špenátem 35,-
Růžové kapustičky s karotkou dušené na másle s petrželkou  45,-
Špačkovo kombo
Líčka s kapustičkami a mrkví a bramborovou kaší                      129,-
Rizoto s dýní hokaido
Ryže Arborio, cibule, česnek, dýně hokaido z farmy svět dýní, zeleninový vývar, bazalka, máslo, parmasan Grand Morávia (Vegetariánské-bezlepkové) 94,-
Rizoto s dýní hokaido a salciiou
Ryže Arborio, italské klobásky neuzené, cibule, česnek, dýně hokaido z farmy svět dýní, zeleninový vývar, bazalka, máslo, parmasan Grand Morávia (bezlepkové) 105,-
Dhall s chlebem lavaš
Čočka,cibule,česnek, smetana,rajčata, dhal masala, citronová šťáva, koriandr (Vegetariánské-bez chleba bezlepkové)  87,-
Steak a obědový salát týdne
Veverka se smaženou cibulí a karamelizovanými jablky se zázvorem a opékaným bramborem
Hovězí veverka (2oog), cibule, jablka,zázvor, nové brambory z farmy v Dolních Dubňanech (Bezlepkové) 214,-
Salát s teplými kachními játry
Kachní játra přirozený zdroj serotoninu hormonu štěstí, ochrana proti podzimním depresím  Salátové lůžko, listy červené řepy, rukola, červená cibule, bazalka, hrubozrnná hořčice, vinaigrette (bezlepkové)    112,-
Domácí sladkosti:
Táč se švestkami s perníkovou drobenkou 35,-
Domácí perník s hruškami, ořechy, rozinkami  35,-
Čerstvé fíky smažené na másle  s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou  79,-
Domácí lívance s banány a čokoládou  68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.