Týdenní menu 16-19.10.

 Dýňový krém zdobený opraženými dýňovými semeny

Dýňová polévka s dýňovým olejem a semínky 35/ 50,-
dýňe zelené hokaido, cibule
, mrkev, petržel, máslo (bezlepkové-vegetarianské)

Jelení ragů s bramborovými gnocchi 215,-
jelení plec,
cibule, paprika, červené víno, mrkev petržel, řapíkatý celer, brambory, vejce, mouka

Gnocchi s dýní a rocottou 125,-
dýně hokaido, ricotta máslo, smetana, mouka, vejce, cibule, brambory ,máslo (vegetarianské)

Jablečný nebo hruškový štrudl 45 ,-

 

Pumpkin soup with pumpkin oil and seeds 35/50, -
pumpkin green hokaido, onion, carrot, parsley, butter (gluten-free)

Deer ragu with potato gnocchi 215, -
deer shoulder, onion, pepper, red wine, carrot parsley, celery celery, potatoes, eggs, flour

Gnocchi with pumpkin and ricotta 125, -
pumpkin hokaido, ricotta butter, cream, flour, eggs, onion, potatoes, butter (vegetarian)

Apple or pear strudel 45, –

 

 

 

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.