Sobotní menu 28.5.2016

pstruh3
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky 45,-
zeleninový vývar -mrkev, celer, petržel, česnek, cibule, kedluben, hrášek,
droždí, véjce, mouka
(vegetarianská-bez knedlíčku bezlepková)
Filet z pstruha lososovitého
na grilu
s novým bramborem 147,-
pstruh z Kohotkova pstruhařství na Vsočině, bylinky, máslo, brambory , salátek
(bezlepkové)
Vepřové výpečky se špenátem a novýmí bramborami 108,-
vepřová plec, špenat, cibule ,česnek, brambory (bezlepkové)
Pomalu pečená jehněčí kýta
po provensálsku se špenátem
a novýmí bramborami 192,-
bio jehněčí kýta, bylinky, mrkev, celer petržel, špenat, cibule ,česnek, brambory (bezlepkové)
 
Špenátem a novýmí bramborami
a vejcem 97,-
vejce špenat, cibule ,česnek, brambory (bezlepkové)
Smažená kosmatice s vídeňským bramborovým salátem 92,-
Květenství černého bezu, brambory, zeleninový vývar, slunečnicový olej za studena lisovaný (vegeteriánské)
Black Burger
s meruňkovým chutney
a avokádem 185,-
Mleté bio hovězí maso, meruňky , česnek , zázvor, cibule, chilli, kysaná smetana, avokádo, naše černá domácí houska (mouka chlebová a pšeničná, mléko, olej, droždí , sepiový ingoust), malý salátek, pár opečených brambor. .
Chřestovo – jahodový tatarák s topinkami 126,-
zelený bio chřest, jahody, avokádo, šalotka estragon, olivový olej, citron, olivový, chleba
(vegetarianské)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.