Sobotní menu 25.6.2016

Plněná zelenina

Tarator s ořechy 45,- 
jogurt, kopr, květiny, česnek, olivový olej, ořechy
(raw, vegetarianská,bezlepková)
 

Tarator s vařenou treskou 45,-                                                                                                                                                                                                                                                                                               treska, jogurt, kopr, květiny, česnek, olivový olej, ořechy (bezlepková)

Hovězí bio játra s tatarkou a opekaným bramborem 125,- bio játra, brambory, salatek, majoneza kysaná smetana, okurek (bezlepkové )

Zapečená těstoviny s olihní 128,- olihně, cibule, rajčata, česnek, víno, bylinky

Bio hovězí skirt – oponka steak s omáčkou z lišek
opekaný brambor 272,-
bio hovězí, liška obecná smetana, máslo
(bezlepkové )

Plněné rajče, paprika a vinný list 112,- rýže, fenykl, cibule, máta, oregano (bezlepková)

Pesto burgr 162,-
Mleté bio hovězí maso, gorgonzola, rukola, pesto- česnek, bazalka, parmasan, slunečnicová semínka, naše domácí houska (mouka, mléko), malý salátek, pár opečených brambor.

Řecký salát 109,-
Feta, rajčata, paprika, okurky,červená cibule, olivy, olivový olej, oregano

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.