Sobotní menu 21.5.2016

dav
Bramborová polévka s houbami 45,-
žampiony, hlíva ustřičná, česnek, cibule, celer, petržel, mrkev, brambory
(vegetarianská-bezlepkové)
Pečené bio kuře s rýží basmati a rajčatovovým kompotem 149,-
(Bezlepkové)
Čerstvé tagliatelle s lososem a špenátem ve smetanové omáčce 142,-
Losos, baby špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, čerstvé těstoviny – tagliatelle
Tagliatelle po namořnicku 126,-
mušle- slávky, pečená rajčata, česnek, petrželka, zeleninový vývar, čerstvá tagliatelle, vejce , tvrdá pšenice
Smažená kosmatice s vídeňským bramborovým salátem 92,-
Květenství černého bezu, brambory, zeleninový vývar, slunečnicový olej za studena lisovaný (vegeterianské)
Black Burgr s meruňkovým chutney a avokádem 185,-
Mleté bio hovězí maso, meruňky , česnek , zázvor, cibule, chilli, avokádo, naše černá domácí houska (mouka chlebová a pšeničná, mléko, olej, droždí , sepiový ingoust), malý salátek, pár opečených brambor.
Salát s kalamáry, pečené brambory, s fenyklem a řeřichou 146,-
kalamáry, nové brambory, fenykl, řeřicha, jarní cibulka, chilli, máta, olivový olej, citron, olivový olej
(Bezlepkové)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.