Sobotní menu 17.9.2016

Kapustová polévka, fazolemi a maďarskou klobásou 45,-
mladá kapusta, fazole, mrkev, celer, petržel, brambory, maďarská klobása
(bezlepková)
Pomalu pečená hovězí líčka s dušenou kapustou s mrkví a bramborem 107,-
Hovězí líčka, mrkev, kapusta, brambor
(bezlepkové)
Pražma královská s pečeným bramborem a salátkem 276,-
Pražma královská chov, máslo, bylinky, brambor, mléko, indická okurka kalabasa dlouhá, sezam, sojová omáčka.
(bezlepkové)
Treska na kmíně se šťouchaným bramborem
a salátkem 118,-
Filet tresky obecné z lov, kmín, máslo, brambor, indická okurka kalabasa dlouhá, sezam, sojová omáčka
(bezlepkové)
 
Tagliatelle s pečenemými rajčaty 102,-
Čerstvé tagliatelle, rajčata, parmazán
(vegetariánské)
BBQ burger 168,-
Mleté bio hovězí, naše domácí barbeque omáčka – rajčata, chilli, cukr, koriandr, balsamicový ocet, sýr chedar, slanina, Jarní cibulka, rajče, salátek, našedomácí houska, pár pečených brambor.
Medailonky z vepřové panenky zabalené v prosciuttu s mozzarellou
s opekanými bramborami 146,-
Vepřová panenka, prosciutto a mozzarella z gran moravie, brambory
(Bezlepkové)
Salát z pečené zeleniny
s dýňovým olejem s kysanou smetanou 105,-
pečená dýně hokaido, mrkev, cuketa, cibule na salovovém lužku
(vegeterianské bezlepkové)

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.