Rybí pátek 24.6.2016

Tarator s květinami 45,-
jogurt, kopr, květiny, česnek, olivový olej, ořechy
(raw, veganská,bezlepková)
Tarator s vařenou treskou 45,- treska, jogurt, kopr, květiny, česnek, olivový olej, ořechy (bezlepková)
Grilované ančovičky salát pečivo 142,-
Zapečená těstoviny s olihní 128,- olihně, cibule, rajčata, česnek, víno, bylinky
Bio hovězí skirt – oponka steaks omáčkou z lišek
opekaný brambor 272,-
bio hovězí, liška obecná smetana, máslo
(bezlepkové )
Plněné rajče, paprika a vinný list 112,- rýže, fenykl, cibule, máta, oregano (bezlepková)
Pesto burgr 162,-
Mleté bio hovězí maso, gorgonzola, rukola, pesto- česnek, bazalka, parmasan, slunečnicová semínka, naše domácí houska (mouka, mléko), malý salátek, pár opečených brambor.
Řecký salát 109,-
Feta, rajčata, paprika, okurky,červená cibule, olivy, olivový olej, oregano
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.