Rybí pátek 22.4.2016

Losos Creme Fraiche
Rybí polévka
s mořskými řasami wakame a rýžovými nudlemi 45,-
rybí vývar – kapr, losos, mrkev, celer, petržel, cibule, ryžové nudle, vakame řasy
(bezlepkové)
Steak z lososa s citronovou holandskou omáčkou
a novými bramborami 165,-
Losos, žloutek, máslo, citronová kůra, citronová šťáva, brambory (Bezlepkové)
Čerstvé Tagliatelle s lososem
a špenátem ve smetanové omáčce 142,-
Losos, baby špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, čerstvé těstoviny – tagliatelle
Bio chřest
s holandskou omáčkou a novými bramborami 129,-
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka
žloutky, máslo, brambory (Vegetariánské, bezlepkové)
Gratinovaný zelený bio špargl se šunkou,
ementálem, holandskou omáčkou
a vařeným bramborem 138,-
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vepřová selská šunka, ementál, brambor, hladkolistá petržel
(bezlepkové)
Wasabi burgr s wakame řasou 178,-
Mleté bio hovězí maso, japonský zelený křen wasabi, smetana, cibule, česnek, naše domácí houska (mouka chlebová a pšeničná, mléko, olej, droždí ), malý salátek, pár opečených brambor.
Šneci po burgunsku  s čerstvou bagetkou 170,-
šnečí maso v zeleninovém vývaru, podávané v ulitě s bylinkovým máslem perfektně vyladěným česnekem a petrželkou. (mrkev, celer, petržel, cibule, máslo, česnek, hladkolistá petrželka a čerstvá bagetka).
Salát z pečeného kuřete a zeleného bio chřestu a pečené dýně hokaido s pesto omáčkou z medvědího česneku 145,-
Bio zelený a bílý chřest, salátové listy, kysaná smetana, medvědí česnek, slunečnícový olejza studena lisovaný, slunečnicové semínka, parmasan, (bezlepkové-vegetarianské)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.