Rybí pátek 1. 5. 2015

1609590_10203914146919204_5335245517592890617_n

Lososovo-fenyklový krém
Losos, fenykl, mrkev, celer, petržel, brambor, máslo, smetana
(Veganská, bezlepková)
45,-

 

Steak z lososa pečený v Crème fraîche s vařeným bramborem
Losos, Crème fraîche, medvědí česnek, petřžel, libeček, bílý pepř, bobkový list, brambor
(Bezlepkové)
128,-

 

Chřestový guláš s krupicovými noky
Bílý bio chřest od sousedů ze Záhorácka, cibule, mletá paprika, brambor, majoránka, česnek, mléko, krupice, vejce
(Vegetariánské, s bramborem bezlepkové)
112,-

 

Gratinovaný zelený špargl se šunkou, ementálem a šťouchaným bramborem
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vepřová selská šunka, ementál, brambor, hladkolistá petržel
(Bezlepkové)
118,-

 

Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle s bramborami
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory, hladkolistá petržel
(Vegetariánské)
105,-

 

Medailonky z vepřové panenky s fazolkami a smetanovým špenátem
Vepřová panenka (200g), cibule, česnek, špenát, smetana, máslo, mladé fazolky.
(Bezlepkové)
156,-

 

Kuřecí BBQ burger
Kuřecí prsa od pana Zelenky koupena ve Sklizenu, naše domácí barbeque omáčka, baby špenát, medová hořčice, domácí houska
140,-

 

Salát s opraženým zeleným šparglem a prosciuttem
Mix salátových listů, zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, prosciutto z Gran Moravie, med, citron, olivový olej
(Bezlepkové, bez prosciutta vegetariánské)
124,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.