Moravský čtvrtek 3.3.2016

 

krém z červené řepy

 

Krém z červené řepy s křenem 45,-

Zeleninový vývar (mrkev, celer, petržel, cibule). červená řepa, tymián, smetana, křen.

(bezlepková, vegetariánská)

 

 

Segedínský guláš s dmácím karlovarským knedlíkem 122,-

Vepřová plec, vepřový ořez, cibule, mletá paprika, bílé víno, kysané tuřanské zelí, kysaná smetana, houska, vejce, mléko, hladkolistá petržel.

 

 

Zapečené brambory se špenátem, špagetovou dýní a sýrem 118,-

Cibule, česnek, špenát, riccotta, bylinky, brambor, vejce, sýr gouda, parmazán.

(vegetariánské, bezlepkové)

 

 

 

 

BBQ-glazed turkey burger 142,-

krutí maso z chovu pana Zelenky , na hrubo mleté prso, lahůdková cibule, rajče, salátek, naše BBQ omáčka , nakladané okurky, jalapeňos, emental, naše domácí houska, pár opečených brambor.

 

 

Salát z červené čočky s balkánským sýrem a karamelizovanou cibulkou 96,-

mrkev, cibule, červená čočka, řapíkatý celer, balkánský sýr, vinný ocet, salátové listy, slunečnicový olej, citronová šťáva, jarní cibulka.

(bezlepkový, vegetariánský)

 

 

Domácí sladkosti:

 

Jablečný štrúdl 35,-

 

Přílohy:

Vařené brambory 25,-

Šťouchané brambory 30,-

Opékané brambory 35,-

Arabský chleba 2 ks 25,-Košík pečiva 10,-

 

 

Za poloviční porce účtujeme 2/3 ceny. Informace o alergenech obsažených

v pokrmech jsou k dispozici na dotaz

u obsluhy.

 

Tento příspěvek byl zařazen do Nezařazené. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.