Moravský čtvrtek 29.9.2016

cibule_hl.str_.
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi 45,-
Hovězí vývar bio, mrkev, celer, petržel, cibule, vejce, mléko, mouka (Bez nudlí bezlepkové)
Hovězí vařené s cibulovou omáčkou a vařeným bramborem 115,-
bio hovězí přední, cibule, mouka , máslo, brambory, petrželka
Cibulová omáčka s vařeným bramborem 87,-
cibule, mouka , máslo, brambory, petrželka
(vegeterianské-bezlepkové)
 
Kuřecí satay s arašídovou
omáčkou a rýží 118,-
kuřecí prsa, zázvor, česnek, cibule, citrónová tráva, arašídy, koriandr, jasmínová rýže, římský kmín, chilli, palmový cukr, fenykl
(Bezlepkové)
Burger s omáčkou z špeku mangalice, šlehačky a demi glace 175,-
Mleté bio hovězí, bíla slanina z maďarského prasete, šlehačka, demi glace, rucola, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.
Salát s rukolou, hruškou, dýní, ořechy a gorgonzolovou zálivkou 115,-
pečená dýně hokaido, zelená hruška, vlašské ořechy na salátovém lužku
(vegeterianské-bezlepkové)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.