Moravský čtvrtek 21.4.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uzená polévka s kroupami a zeleným šparglem 45,-
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, zeleninový vývar – mrkev, celer, petržel, cibule, brambor, krutony, smetana
(Vegetariánská, bez krutonů veganská a bezlepková)

Krupoto 106,-                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         šunka od kosti, uzený vývar, kroupy, jáhly, bio zelený chřest ze Zahorácka, cibule, česnek, petržel, okurek

Mrkvové placky se salátem z nových brambor 103,-
mrkev, balkaský sýr, vejce, bylinky cibule,česnek, brambory, zeleninový vývar, slunečnicový olej,
(bezlepkové-vegetariánské)
Gratinovaný zelený bio špargl se šunkou, ementálem, holandskou omáčkou
a vařeným bramborem 138,-
Zelený bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vepřová selská šunka, ementál, brambor, hladkolistá petržel
(bezlepkové)

Wasabi burgr s wakame řasou 178,-
Mleté bio hovězí maso, japonský zelený křen wasabi, smetana, salátová okurka, naše domácí houska (mouka chlebová a pšeničná, mléko, olej, droždí ), malý salátek, pár opečených brambor.
Salát z pečeného kuřete a zeleného bio chřestu a pečené dýně hokaido s pesto omáčkou z medvědího česneku 145,-                                                                                                                                               Bio zelený a bílý chřest, salátové listy, kysaná smetana, medvědí česnek, slunečnícový olejza studena lisovaný, slunečnicové semínka, parmasan, (bezlepkové-vegetarianské)

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.