Moravské menu 22.9.2016

kopr
Hrovězí polévka 
s desetivaječnými nudlemi 45,- 
bio hovězí maso, mrkev, celer, petržel, nudle- vejce ,mouka
(bez nudlí bezlepková)

Koprová omáčka s bio hovězím masem a karlovarským knedlíkem nebo bramborem 117,- 
bio hovězí plec, omáčka- kysaná smetana, žloutky máslo, kopr, knedlík- housky, vejce, mouka, petržel nebo brambory
(s bramborem bezlepkové)

Koprová omáčka s vejcem a karlovarským knedlíkem nebo bramborem 88,- 
vejce podestýlkové, omáčka- kysaná smetana, žloutky máslo, kopr, knedlík- housky, vejce, mouka, petržel nebo brambory
(vegetarianské a s bramborem bezlepkové)

Vepřové maso se zázvorem, houbami a jasmínovou rýží 113,- 
vepřová kýta, zázvor, bambus, žampiony, sojová omáčka, rýžové víno, kukuřičný škrob, česnek, cibule
(bezlepkové)

Burger s omáčkou z špeku mangalice, šlehačky a demi glace 175,-
Mleté bio hovězí, bíla slanina z maďarského prasete, šlehačka, demi glace, rucola, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.

Salát s rukolou, hruškou, dýní, ořechy a gorgonzolovou zálivkou 115,-
pečená dýně hokaido, zelená hruška, vlašské ořechy na salátovém lužku
(vegeterianské-bezlepkové)

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.