Marocká středa 19.10.2016

 

Harira – kuřecí rajčatová poléhariravka s cizrnou 45,-
kuře, cizrna, rajčata sekaná , paprika, římský kmín, petržel, bobkový list,
(bezlepkové)

Kofty s kuskusem a tahini jogurtem 128,-
jehněčí a hovězí maso, cibule, česnek, rajčata, tymián, kuskus, zázvor, máta, skořice, kuskus- zeleninový vývar, cibule, mrkev, cuketa, špenát, dýně, rozinky, koriandr, jogurt, sezamová pasta, kardamon (bezlepkové)

Jehněčí vindaloo s jasmínovou rýží 144,- Jehněčí kýta , cibule, zázvor, česnek, chilli, kardamom, rajčata, koriandr (Bezlepkové)

Kuskus se zeleninou a tahini jogurtem 96,- kuskus, rajčata, mrkev, cuketa, špenát, dýně, rozinky, koriandr, jogurt, sezamová pasta, kardamon
(vegetariánské)

Beet Burger 148,-
Mleté bio hovězí, červená řepa, smetanový křen, petrželka, rucola, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.

Matjesy s jablkovo bramborovým salátem 119,-
Matjes, jablka, brambory – rohlíčky, slunečnicový olej za studena lisovaný, citronová šťáva, nakladaná okurka, sůl, kopr , rukola, salátové lůžko
(bezlepkové)

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.