Italské úterý 29.3.2016

 

Minestra di ceci alla romana – hrachová polévka s těstovinami 45,-

Hrášek, zeleninový vývar (celer, petržel, cibule), čerstvé těstoviny (mouka, semolina, vejce)

(Bez těstovin bezlepkové)

 

Polpettone alla napoletana

hovězí závitky po neapolsku s čerstvými těstovinami 122,-

Hovězí zadní loupaná plec, nádivka (šunka, slanina, petrželka, vejce, houska, medvědí česnek, slunečnicová semínka, rozinky), omáčka (vývar, rajčata, papriky, řapíkatý celer, cibule, česnek), těstoviny (mouka, semolina, vejce)

 

Kuřecí stehení steak s olivovovo-ančovičkovou tapenádou

s polentou 118,-

Kuře z Racioly, olivy , ančovičky, polenta Zeleninový vývar (mrkev, celer, petržel),

( bezlepkové)  

 

Rizoto s ricottou a medvědím česnekem 107,-

Zeleninový vývar (mrkev, celer, petržel), cibule, pórek, řapíkatý celer, rýže arborio, bílé víno, muškátový oříšek, ricotta, medvědí česnek, máslo, parmazán

(Vegetariánské, bezlepkové)

 

Šneci po burgunsku

s čerstvou bagetkou 170,-

5 hodin předvařované šnečí maso v zeleninovém vývaru, podávané v ulitě s bylinkovým máslem perfektně vyladěným česnekem a petrželkou. (mrkev, celer, petržel, cibule, máslo, česnek, hladkolistá petrželka a čerstvá bagetka).

 

Šnečí se zelenou čočkou

a pečivem 165,-

šnek zahradní, mrkev, celer, petržel, bylinky, zelená čočka,medvědí česnek, pečivo.

Jehněčí burger s francouzskou aioli omáčkou a opraženou cibulí 148,-

Mleté jehněčí maso, rozmarýn, baby špenát, cibule, česnek, majonéza, kysaná smetana, cibule, naše domácí houska (mouka, mléko), malý salátek, pár opečených brambor.

 

 

Salát s fenyklem, hruškou, gorgonzollou

a medovou zálivkou 94,-

Fenykl, hruška, rukola, gorgonzolla, salátové listy, limetová šťáva, med, slunečnicový olej.

(bezlepkový, vegetariánský)

 

 

 

Domácí sladkosti:

Jablečný štrúdl 35,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.