Italské úterý 29.11.2016

penne
Kapustová polévka s fazolemi a salsiciou 45,-
kapusta, fazole, rajčata, talian- italská neuzená klobása, klobása, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, kysaná smetana (Bezlepkové)
 
Držky po florentýnsku s pečivem 118,-
držky, rajčata, česnek, cibule, celer, mrkev, petržel, máslo, červené víno, chilli, hladkolistá petržel, parmasan
(Bezlepkové)
 
Penne se špagetovou dýní a italskou klobásou 117,-
salsicia – italská neuzená klobása, špagetová dýně, rozmarýn, thymian, bílé víno hladkolistá petržel, mouka, vejce
Penne se špagetovou dýní 85,-
špagetová dýně, porek, rozmarýn, thymian, bílé víno hladkolistá petržel, mouka, vejce
(vegetarianské)
Burger s mangovým chutney 165,-
Mleté bio hovězí, mango, chilli, cibule, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.
Salát s trhaným vepřovým
a pečenou dýní hokaido 138,-
pomalu pečená vepřová plec, pečená dýně a cibule, zelená fazolka, balsamicový ocet, olivový olej, salátové lůžko, hrubozrná hořčice
(bezlepkové-vegetarianské)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.