Italské úterý 18.10.2016

špagetova-dyně
Dýňová polévka 45,-
dyně muškátová, chilli, zázvor, mrkev, celer, petržel,
(bezlepkové-vegetarianské)
Jehněčí ragu s dýní a polentou 136,-
jehněčí kýta, dýně, řapíkatý celer, cibule, česnek, bobkový list, hřebíček, červené víno Frankovka pánů Trpělky & Oulehly, mrkev, rajčata, tymián, polenta, mléko, máslo
(bezlepkové)
Carbonara 112,- těstoviny, chilli, slanina, žloutky, česnek, parmazán, mouka, vejce, bazalka
 
Gnochi se špenátema ricottou 92,-
špenát, česnek, thymian, rozmarýn, mouka, brambory
(vegetarianské)
Beet Burger 148,-
Mleté bio hovězí, červená řepa, smetanový křen, petrželka, rucola, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.
 
Matjesy
s jablkovo bramborovým salátem 119,-
Matjes, jablka, brambory – rohlíčky, slunečnicový olej za studena lisovaný, citronová šťáva, nakladaná okurka, sůl, kopr , rukola, salátové lůžko
(bezlepkové)
Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.