Hallóóó tady Špaček !!!!

Zdravím všechny naše jedlíky. Po půl roce flákání a hledání smyslu života se na vás těšíme s ochutnávkou našeho nového menu pro sezonu 2017/2018 na Restaurant day u Piláta v neděli 20.8. od 10 hodin.
Jestli jsme našli smysl života vám řeknema osobně. A při tom mužete ochutnat recepty které jsme ukradli v Rumunsku, Ukrajině, Peru nebo v New Yorku.
Jedna úprava masa nás pronásledovala celou dobu. A to nejstárší úprava uchování masa v dějinách a to kombinace uzení a sušení. Indiáni tomu říkali maso. V rumunsku tomu říkali Pastra to znamená uchovat a v New Yorku Pastrami. Jak se to dělá vam popíšu osobně společně s tim smyslem života
Příjďte ochutnat náš pastrámi sendvič v kváskovém chlebu s kvašáky a nebo Reuben sendvič s kysaným zelím a raclettem a nebo jen tak pokecat.
Ahoj Špaček

dav dav dav dav

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.