Čtvrteční menu 22.12.2016

Ravioli s ricottou a česnekem medvědímDýňový krém 45,- 
dýně ,chilli, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, brambor , kysaná smetana, dýňový olej a semínka (Bezlepkové – vegetarianské)

Pomalu pečený buček s jablky,marinovaný v cideru s cibulovou omáčkou a šťouchanými bramborami 114,- vepřový bok, cider, cibule červená, česnek, brambory
(Bezlepkové)

Ravioli plněné s ricottou a špenátem 116,- ricotta, petržel, špenát, česnek, smetana , mouka, vejce, (vegetarianské)

Sun Burger s kozím sýrem 172,-
Mleté bio hovězí
omáčka – z lilků , rajčat, česnek, paptika, olivy, rozmarýn, tymian
obložen – kozím sýrem a rukolou
+ salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.

Salát s uzeným kuřetem, granátovým jablkem, čočkou a kroupami 135,-
uzená kuřecí prsa, ječné kroupy, čočka, červená cibule, balsamicový ocet, olivový olej, salátové lůžko

Čtvrteční menu
22.12.2016
Dýňový krém 45,- dýně ,chilli, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, brambor , kysaná smetana, dýňový olej a semínka(Bezlepkové – vegetarianské)

 

Pomalu pečený buček s jablky,marinovaný v cideru s cibulovou omáčkou a šťouchanými bramborami 114,- vepřový bok, cider, cibule červená, česnek, brambory

(Bezlepkové)

Ravioli plněné s ricottou a špenátem 116,- ricotta, petržel, špenát, česnek, smetana , mouka, vejce,(vegetarianské)

Sun Burger s kozím sýrem 172,-Mleté bio hovězí

omáčka – z lilků , rajčat, česnek, paptika, olivy, rozmarýn, tymian

obložen – kozím sýrem a rukolou

+ salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.

Salát s uzeným kuřetem, granátovým jablkem, čočkou a kroupami 135,-

uzená kuřecí prsa, ječné kroupy, čočka, červená cibule, balsamicový ocet, olivový olej, salátové lůžko

 

 

Domácí sladkosti: Jablečný štrúdl 35,-

Makový štrúdl s višněmi 45,-

 

Přílohy:

Vařené brambory 25,-

Šťouchané brambory 30,-

Opékané brambory 35,-

Košík pečiva 10,-

 

Za poloviční porce účtujeme 2/3 ceny.

 

Informace o alergenech obsažených
v pokrmech jsou k dispozici na dotaz
u obsluhy.

 

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.