Asijské menu 21.9.2016

špagetova-dyně

Polévka s vepřovým masem a dýňovými špagetami 45,- 
vývar, vepřové maso maso, mrkev, celer, petržel, špagetová dýně, sojová omáčka, sezamový olej, škrobová moučka
(bezlepková)

Vepřové maso se zázvorem, houbami a jasmínovou rýží 113,- 
vepřová kýta, zázvor, bambus, žampiony, sojová omáčka, rýžové víno, kukuřičný škrob, česnek, cibule
(bezlepkové)

Obložené salátové listy po veitnamsku s rýží 97,- 
římský salát, mrkev, celer, řapikatý celer, jarní cibulka, výhonky mungo, máta, bazalka, koriandr, zalivka – česnek, chilli, palmový cukr, sojová omáčka nebo rybí omáčka, citronová šťáva
(vegetarianské a bezlepkové)

Medailonky z vepřové panenky zabalené v prosciuttu s mozzarellou s opekanými bramborami 
a salátek 146,- 
Vepřová panenka, prosciutto a mozzarella z gran moravie, brambory
(Bezlepkové)

Burger s omáčkou z špeku Mangalice a šlehačky 175,-
Mleté bio hovězí, bíla slanina z maďarského prasete, šlehačka, hovězí vývar, rucola, salátek, naše domácí houska, pár pečených brambor.

Salát s rukolou, hruškou, dýní, ořechy a gorgonzolovou zálivkou 115,-
pečená dýně hokaido, zelená hruška, vlašské ořechy na salátovém lužku
(vegeterianské-bezlepkové)

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.