28. 4. 2014

Japonská vesnická polevka
Miso hnědé rýžové, smažené tofu, cibule, kořenová zelenina, houbičky enoki, vajíčka , rýžové nudle, žampiony
(Bezlepkové a bez vajíčká vegetarianské))
45,-

Kuřecí nudličky s bambusovými výhonky a usřičnou omáčkou s jasmínovou rýží a dušené asijské lilky s pak choi v miso pastě
Kuře z českého chovu, galgán, sojová omáčka,papriky, řapíkatý celer, cibule, česnek,(Bez ustřičné omáčky Bezlepkové)
112,-

Tofuburgr s jasmínovou rýží a dušené asijské lilky s pak choi v miso pastě
Tofu,vejce, strouhanka, asijské lilky, pak choi, miso, cibule, česnek
93,-

Týdenní nabídka

Salát s veitnamský s prasečími oušky a nakládanou zeleninou
Prasečí ouška vařená, mungo vyhonky, salátové lůžko,octová zálivka z rýžového octa
117,-

Bio chřest sypaný smaženou strouhankou na másle a brambory
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, strouhanka, máslo, brambory (Vegetarianské)
95,-

Omeleta se zeleným bio chřestem
Bio chřest od sousedů ze Záhorácka, vejce z podestýlky a z českého chovu (Vegetariánské, bezlepkové)
85,-

Přílohy:
Vařené brambory                       25,-
Bramborová kaše                      30,-
Opékané brambory                    35,-
Arabský chleba 2ks                    25,-
Košík pečiva                                10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.