25.7.2013

Studený česnekový krém s krutonem

Česnek, brambory, cibule, majoránka, máslo, smetana, bílé pečivo

(Vegetariánské, bez krutonu bezlepkové)

35,-

 

Studený hráškový krém s mátou

Zeleninový vývar, hrášek, smetana, máta

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 Kohout na víně s opečeným novým bramborem

Kohout na víně s opečeným novým bramborem

Mladí kohoutci z Čočkova biojarmarku, červené víno, šalotka, žampiony, slanina, bouqet garni, rajčata, česnek, mrkev, nové brambory

(Bezlepkové)

105,-

 

Pošírovaná vepřová panenka s celerovo-bramborovým pyré

Vepřová panenka, kuřecí vývar, růžové víno, rozmarýn, tymián, česnek, celer, máslo. Pošírování je způsob přípravy jídel, kdy se suroviny na krátkou dobu ponechají v horké vodě nebo jiné tekutině, avšak teplota tekutiny nesmí přesáhnout 95 °C, nesmí se tedy vařit, tato metoda je velmi šetrná k masu, které si tak zachová veškeré chuťové kvality

(Bezlepkové)

105,-

 Ratatouille s opečeným novým bramborem

Ratatouille s opečeným novým bramborem

Lilek, cuketa, rajčata, řapíkatý celer, cibule, česnek, papriky, nové brambory

(Vegetariánské, bezlepkové)

87,-

 

Steak a obědový salát týdne

 

Roastbeef s lehkým bramborovým salátem a domácí tatarkou
Hovězí roštěná 2oog, rané brambory, vinaigrette, jarní cibulka, hladkolistá petržel (Bezlepkové)

189,-

 

Salát s grilovanou cuketou a pršutem

Grilovaná cuketa, pršut, směs salátových listů, medový dresing, mandle

(Bezlepkové)

117,-

 

 Domácí sladkosti:

 

Cheesecake s lesním ovocem

35,-

 

Domácí lívance s jahodami

a kysanou smetanou

68,-

Domácí lívance s borůvkami

a kysanou smetanou

68,-

Domácí lívance s černým rybízem

a kysanou smetanou

68,-

 

Domácí lívance s malinami

a kysanou smetanou

78,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.