23. 9. 2013


Krém z pečených lilků s fetou a koriandrem

   Krém z pečených lilků s fetou a koriandrem

Zeleninový vývar, pečené lilky, římský kmín, koriandr, smetana, sýr feta a listy koriandru na posypání

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 Hovězí Rendang s jasmínovou rýží

Hovězí Rendang s jasmínovou rýží

Hovězí maso přední a zadní, galangal, zázvor, cibule, česnek, citronová tráva, chilli, badyán, skořice, kokosové mléko, strouhaný kokos, sojová omáčka, jasmínová rýže, thajská bazalka, koriandr a smažená cibule na posypání

98,-

 Restovaná zelenina s jasmínovou rýží

Restovaná zelenina s jasmínovou rýží

Mrkev, paprika, cuketa, jarní cibulka, zázvor, česnek, sojová omáčka, med, černý sezam, jasmínová rýže

(Vegetariánské)

85,-

Steak a obědový salát týdne

 Krůtí steak na tymiánu se smetanovou omáčkou a šťouchanými parmazánovými bramborami

Krůtí steak na tymiánu se smetanovou omáčkou a šťouchanými parmazánovými bramborami
Krůtí stehenní steak 2oog

(Bezlepkové)

146,-

 

Salát s pečenou dýní Hokaido, kozím sýrem a prosciuttem

Čerstvý kozí sýr, prosciutto crudo, pečená dýně Hokaido, směs salátových listů, med, vinaigrette

(Bezlepkové)

125,-

 

 Domácí sladkosti:

 

Domácí perník s hruškami, ořechy, rozinkami

35,-

 

Čerstvé fíky smažené na másle  s karamelem, kešu oříšky a kysanou smetanou

79,-

 

Domácí lívance s banány a čokoládou

68,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.