22.3.2013



Denní nabídka:
Rybí vývar s kapáním                            35,-
Směs ryb a rýbek, celer řapíkatý i bulva, cibule,
                                     
Losos en croute se špenátem,  medvědím česnekem a  kuskusem
Losos zabalený v závinu s medvědím česneke      128,-
Vařený hovězí jazyk se sardelovou omáčkou a štouchanými bramborami
recept podle kuchařské knihy Luisy Ondráčkové, která vařila na faře kláštera na Starém Brně             (bezlepkové)                                         87,-               
Brokolicové suflé s medvědím česnekem  a bramborami                                                             brokolice, vejce,mléko,strouhanka,
(Vegetariánské)                                                          86,-
Steak a obědový salát týdne:
Maková panenka s olivovou tapenadou a španělskými bramborami
Vepřová panenka (200g), mák, černé a zelená olivy, paprika, brambory-paprika, rajčeta, česnek, petržel
(Bezlepkové)                                                             186,-
Salát s kuřecím masem a rýžovými nudlemi
Kuřecí prsa,česnek zázvor,okurek polníček, rukola, špenát, zálivka-slunečnicový olej bio, sezamový olej, balsamikový ocet, sojová omačka
(bezlepkové)                                                     92,-
Domácí sladkosti:

Buchta s tvarohem sázena                        15,-
Tento příspěvek byl zařazen do Nezařazené. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.