21. – 22. 6. 2014 Víkendové menu

Vegetariánský borščricotta-cannelloni

Kořenová zelenina, cibule, řapíkatý celer, zelí červené a bílé rané, brambory, česnek, první letošní červená řepa z Pasohlávek, zakysaná smetana, vinný ocet, cukr

(Vegetariánské, bezlepkové)

45,-

 

Cannelloni plněné bio hovězím masem v rajčatové omáčce

Italské těstoviny – cannelloni, bio hovězí maso, cibule, česnek, mrkev, řapíkatý celer, červené víno, rajčata, bešamel, parmazán

107,-

 

Cannelloni plněné ricottou, pórkem a žampiony v rajčatové omáčce

Italské těstoviny – cannelloni, pórek, žampióny, chilli, česnek, cibule, rajčata, červené víno, bešamel, parmazán

(Vegetariánské)

98,-

 

Salát se syrovou zeleninou, vejcem a omáčkou z podmáslí a avokáda

Vejce z podestýlkového chovu, podmáslí, avokádo, pačesneček citronová šťáva, olivový olej, karotka, okurek, paprika, salátové lůžko

(Vegetariánské, bezlepkové)

112,-

Kachní prsa na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou

Kachna z českého chovu, rozmarýn, sušené švestky, povidla, hovězí vývar, citrón

(Bezlepkové)

178,-

 

Steak z kuřecích prsou s holandskou citronovou omáčkou

Kuřecí prsa z českých kuřat, máslo, žloutky, citrón

(Bezlepkové)

129,-

 

 

Domácí sladkosti:

Jahody se šlehačkou

43,-

Jahodový koláč

35,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                       25,-

Bramborová kaše                      30,-

Opékané brambory                    35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-

Košík pečiva                                10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.