19. 6. 2014

 

Kuchyně otevřena 11:30 – 14:30  a 17:30 – 21:00

 

Rajská polévka s rýží

Kuřecí vývar z českých kuřat, cibule, kořenová zelenina, rajčata, rajčatový protlak

(Bezlepkové)

45,-

 

Pečený králík na olivách s raným vařeným bramborem

Králičí, slanina Mangalica od Maďarů z Pekařské, cibule, česnek, kořenová zelenina, provensálské byliny, olivy zelené, bílé víno, rané brambory

(Bezlepkové)

108,-

 

Pečená jarní cibulka s mrkví na medu a provensálských bylinách, vařený raný brambor

Jarní cibule, mrkev, česnek, med, provensálské byliny, vlašské ořechy, rané brambory

(Vegetariánské, bezlepkové)

87,-

 

Rané brambory a jarní cibuli máme z farmy v Pasohlávkách, provensálské byliny jsou čerstvě natrhané na zahrádce u pana Orsága, mrkev, rajčata a další pak nakupujeme u paní Dlapalové na Moravském, nyní Zelném rynku.

Tímto jim všem děkujeme! Jejich zboží je nejlepší.

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.