19. – 20. 2014 Víkendové menu

Dnes u nás obě polévky ledové, přijďte se ochladit a pak si vychutnat jehně.Gazpacho

Gazpacho

Studená polévka – rajčata, papriky, červená cibule, česnek, okurek, citronová šťáva, tabasco, worchester

(Veganské, bezlepkové)

45,-

 

Vichyssoise s uzeným lososem

Studená polévka – Zeleninový vývar, kořenová zelenina, cibule, česnek, pórek, brambory, máslo, smetana, uzený losos, hladkolistá petržel

(Bezlepkové)

45,-

 

Jehněčí kýta pečená na medu a rozmarýnu, pečené brambory

(Bezlepkové)

148,-

 

Jehněčí roláda plněná nádivkou se špenátem, pečené brambory

125,-

 

Kapr po mlynářsku s vařeným bramborem

Kapr, mouka, sladká paprika, kmín, brambory z Pasohlávek, petrželka na posypání

108,-

 

Čerstvá pasta s čekankou, ricottou, pistáciemi, parmazánem a bazalkovým pestem

(Vegetariánské)

118,-

 

Zapečené brambory s ricottou a cuketami

Brambory z Pasohlávek, ricotta, vejce, mléko, bazalka, cukety, sušená rajčata

(Vegetariánské, bezlepkové)

89,-

Roastbeef s domácí tatarkou a salátkem

Hovězí roštěná z mladého býka, domácí tatarka (Bezlepkové)

189,-

 

Zapečený balkanský sýr se zeleninou

balkánský sýr, rajčata, papriky, kalamata olivy, panenský olivový olej, pepř

(Vegetariánské, bezlepkové)

94,-

 

Salát s kozím sýrem pečenou červenou řepou a medovým francouzským vinaigrettem

Čerstvý kozí sýr, mladá pečená červená řepa, směs salátových a řepných listů, rajčata, medová hořčice, balsamico, citron

(Vegetariánské, bezlepkové)

116,-

 

Domácí sladkosti:

Broskvový koláč se smetanou  35,-

Lívance s čersvými jahodami   78,-

Lívance s čersvými borůvkami 78,-

Lívance s čersvými malinami   78,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                       25,-

Bramborová kaše                      30,-

Opékané brambory                    35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-

Košík pečiva                                10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.